Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@14:35:41 GMT

آشنایی با نحوه ثبت شرکت در امارات

تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۸۳۸۳۴

آشنایی با نحوه ثبت شرکت در امارات

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، کشور امارات در دهه‌های اخیر تحول اقتصادی باور نکردنی را پشت سر گذاشته است و از اقتصاد کوچک صید مروارید و ماهی‌گیری به سمت یک اقتصاد بزرگ جهانی گام برداشته است. ثبت شرکت در امارات یکی از مزیت‌هایی است، که می‌توانید برای آن اقدام کنید و از این تجارت بزرگ بهره‌مند شوید. امکانات بسیاری برای کسب و کار و تجارت در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در صورتی که قصد راه‌اندازی یک شرکت دارید، ثبت شرکت در امارات می‌تواند بهترین گزینه برای موفقیت شما باشد.

ثبت شرکت در امارات

امارات یکی از کشورهای بسیار محبوب جهت سرمایه‌گذاری است. سرمایه‌گذاران زیادی به سمت آن روانه شده‌اند. با ثبت شرکت در امارات می‌توانید کسب و کار خود را در آنجا راه‌اندازی کنید و از اقتصاد بزرگ جهانی منفعت ببرید. این کشور با امکاناتی بی‌نظیر از جمله موقعیت استراتژیک، نرخ مالیات صفر درصد، سیستم پایدار سیاسی و سرمایه‌گذاری قوی پذیرای تاجران و کارآفرینان می‌باشد. در سالهای اخیر این کشور امکانات بی نظیری را فراهم کرده که هر تاجر و کارآفرینی را وسوسه می‌کند که در آنجا سرمایه‌گذاری کند. امکاناتی نظیر انواع ویزاهای بلند مدت و مالکیت صد در صدی کسب و کار برای خارجیان نقش به سزایی در جذب سرمایه داشته‌اند.

امارات با راه‌اندازی مناطق آزاد بسیار (بیش از چهل منطقه آزاد) امکانات خوبی جهت راه‌اندازی شرکت را فراهم آورده است. شاید بتوان گفت معروفترین منطقه آزاد امارات، رأس الخیمه می‌باشد. این منطقه دارای امکاناتی از جمله مالیات صفر درصد و مالکیت صد در صدی برای خارجی‌ها است.

مزایای ثبت شرکت در امارات

ثبت شرکت در امارات مزایای بسیاری دارد، که در ادامه به آنها می‌پردازیم.

۱- عدم اخذ مالیات بر درآمد: به طور کلی به جز شرکت‌های نفت، گاز و بانک‌های خارجی، بقیه شرکت‌ها از مالیات بر درآمد معاف هستند.

۲- مالکیت صد در صدی خارجی: شرکت‌ها در مناطق آزاد می‌تواند به صورت صد درد صد در اختیار خارجی‌ها باشند. البته برای شرکت‌هایی با مسئولیت محدود موضوع کمی متفاوت است، و باید ۵۱ درصد سهام شرکت در اختیار یک شریک اماراتی باشد.

۳- ثبات شرایط اقتصادی و سیاسی: این کشور چشم انداز بلند مدتی را ترسیم کرده است. بیش از ۶۶ معاهده بین المللی در سراسر دنیا با کشورهای بزرگ و همچنین اتحادیه اروپا به امضا رسانده است. امارات در صدد این است که خود را در اقتصاد دنیا ثابت کند. مهیا نمودن زیرساخت مناسب در بسیاری از زمینه‌ها و هم چنین سهل نمودن مسیر شروع و ادامه کار، باعث شده است که کارآفرینان زیادی برای ثبت شرکت دبی اقدام نمایند.

۴- وجود تعداد زیاد مناطق آزاد: امارات دارای بیش از ۴۰ منطقه آزاد است که در آنها امکانات زیادی جهت سرمایه‌گذاری فراهم شده است. در واقع آزادی کاملی جهت اداره کسب و کار و برخورداری از امکانات در این مناطق فراهم شده است.

۵- دریافت ویزای اقامت: با شروع کسب و کار در امارات می‌توانید ویزای اقامتی دریافت نمائید و پس از آن نیز می‌توانید ملک اجاره نمائید، ماشین بخرید و سفر داخل و خارج از کشور داشته باشید. برای کسانی که ویزای امارات دریافت کرده‌اند. اخذ ویزای شینگن بسیار راحت است.

۶- وجود سرمایه الزامی نیست: یکی از مهمترین مزیت‌های شروع کسب و کار، که در بیشتر مناطق آزاد وجود دارد، این است که شرط حداقل سرمایه برای ثبت شرکت وجود ندارد.

معایب ثبت شرکت در امارات

معایب ثبت شرکت در امارات

ثبت شرکت در این کشور دارای مزیت‌های بسیاری است، با این حال معایبی نیز دارد که در ادامه به آنها می‌پردازیم؛

۱- اجباری بودن اسپانسر محلی: ثبت شرکت بجز در مناطق آزاد، در بقیه موارد دارای شرایطی است، از جمله: داشتن اسپانسر اماراتی اجباری می‌باشد. در این موارد شریک اماراتی شما باید حداقل ۵۱ درصد سهام شرکت را دارا باشد.

۲- زیاد بودن مناطق تجاری: زیاد بودن مناطق تجاری یک از نقطه قوت‌های سرمایه‌گذاری در امارات می‌باشد. اما تصمیم گیری برای اینکه در کدام یک از مناطق آزاد شرکت ثبت نمائید و کسب و کارتان را راه‌اندازی نمائید. کار ساده‌ای نیست. انتخاب از میان چندین انتخاب خوب می‌تواند برای شما گیج کننده باشد.

۳- پیروی از قوانین کشور: پیروی از قوانین و مقررات خاص امارات در ثبت شرکت لازم و ضروری می‌باشد. علاوه بر این هر کدام از مناطق آزاد ممکن است دارای قوانین مخصوص خود نیز باشند.

انواع شرکت‌های قابل ثبت در امارات

انواع شرکت‌های قابل ثبت در امارات

در کشور امارات شما می‌توانید اقدام به ثبت شرکت‌های زیر نمائید:

۱- ثبت شرکت در مناطق آزاد: امتیازی که این شرکت‌ها دارند این است که به شریک اماراتی نیاز ندارید و دارای مالیات صفر درصد هستند.

۲- ثبت شرکت آفشور: این مدل از شرکت‌ها برای مشاغلی که در بیرون از مرزهای امارات فعالیت می‌نمایند، بسیار مناسب است.

۳- ثبت دفتر (شعبه) نمایندگی شرکت‌های تجاری خارجی: از آنجایی که ثبت شعبه به معنای ثبت شرکت جدید نمی‌باشد، شرکت‌های خارجی می‌توانند مسئولیت کامل شعبه‌ی خود را بر عهده داشته باشند.

۴- ثبت شرکت با مسئولیت محدود: روش محبوبی برای تجارت در امارات که می‌تواند بین ۲ تا ۵۰ سهامدار داشته باشد. هم‌چنین در صورتی که شرکت بیش ۷ سهامدار داشته باشد باید دارای هیأت مدیره‌ای باشد که حداقل سه سهامدار در آن حضور داشته باشند.

۵- مالکیت شخصی: در این نوع شرکت‌ها تمامی سهام شرکت متعلق به یک نفر خارجی می‌باشد. در این نوع شرکت‌ها مالک آن کنترل کاملی بر درآمد و سود و زیان شرکت دارد. با این حال این فرد باید شهروند کشورهای عربستان، امارات، قطر، کویت، عمان و یا بحرین باشد.

۶- شرکت مدنی: افرادی مانند پزشکان، وکلا و حسابداران می‌توانند شرکت مدنی در امارات ثبت کنند با این حال باید یک سهامدار اماراتی صاحب ۵۱ درصد سهام آن باشد.

انواع مجوز ثبت شرکت در امارات

به طور کلی ثبت شرکت در دبی به مجوز نیاز دارد. که می‌توان آنها را به سه دسته زیر تقسیم نمود.

۱- مجوز حرفه‌ای: با اخذ این مجوز می‌توانید به فعالیت‌هایی که نیازمند تحصیلات دانشگاهی، روش‌های علمی و … بپردازید.

۲- مجوز تجاری: با اخذ این مجوز می‌توانید به خرید و فروش کالا و تجارت مشغول شوید.

۳- مجوز صنعتی: برای کسب و کارهایی که در زمینه‌های تولید فعالیت دارند داشتن این مجوز لازم و ضروری است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5361534

منبع: مهر

کلیدواژه: ثبت شرکت امارات متحده عربی جذب سرمایه گذاری کسب و کار گروه خودروسازی سایپا سایپا مزایده تبلت مشهد افسردگی صنعت چاپ گوسفند ترخیص کالا بسته بندی املاک مسکن تولید داخلی صنعت خودروسازی ثبت شرکت در امارات سرمایه گذاری مناطق آزاد راه اندازی کسب و کار شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۳۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ برابر شدن سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد/ ۲۰۰ بسته سرمایه‌گذاری فردا رونمایی می‌شود

دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی از سه برابر شدن سرمایه‌گذاری محقق شده در مناطق آزاد در سال گذشته خبر داد و اعلام کرد: فردا ۲۰۰ بسته سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد به ارزش ۲۰۰ هزار میلیارد تومان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ رونمایی می‌شود.

حجت‌اله عبدالملکی در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن اشاره به ابتکار ارائه بسته‌های سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی برای اولین بار، اظهار کرد: سال گذشته بسته‌های سرمایه‌گذاری به ارزش ۹۰۰ هزار میلیارد تومان در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی عرضه کردیم و اولین بسته سرمایه‌گذاری در اکسپو ۲۰۲۳ ارائه شد و تا آخر سال نیز سه دوره دیگر بسته در ۱۲ رویداد داخلی و خارجی به ارزش ۲۰ میلیارد یورو رونمایی شد.

به گفته وی، نتایج ارائه این بسته‌ها این بود که تقاضای سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در سال گذشته نسبت به سال قبلش(۱۴۰۱) چهار برابر شد. همچنین میزان طرح‌هایی که شروع به ساخت و ساز کردند در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ معادل ۷.۵ برابر رشد کرد.

عبدالملکی میزان سرمایه‌گذاری محقق شده یعنی سرمایه‌گذاری که روی زمین نشسته و به ماشین آلات، ساختمان و کارخانه تبدیل شده است را ۱۳۳ هزار میلیارد تومان اعلام و اظهار کرد: این میزان سرمایه‌گذاری سه برابر سال ۱۴۰۱ بود. از سوی دیگر تعداد زیادی از این واحدها که سرمایه‌گذاری شان را پارسال شروع کرده اند، در سال جاری و سال آینده به بهره‌برداری برداری می‌رسد.

دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی گفت: امسال در برنامه داریم هزار بسته جدید سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی را رونمایی کنیم که فردا ( ۹ اریبهشت) در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ با حضور مسئولان ۲۰۰ بسته جدید به ارزش ۲۰۰ هزار میلیارد تومان در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی رونمایی می‌شود.

به گفته او، با احتساب ارائه این بسته‌های سرمایه‌گذاری، تعداد بسته‌های سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی به ۱۲۰۰ مورد افزایش می‌یابد. همچنین بسته‌های ارائه شده تکرارپذیر هستند و چنانچه متقاضی مشترک داشته باشد در صورت نداشتن محدودیت بازار، تکرار می‌شوند.

عبدالملکی اعلام کرد: پارسال ۲۰۰ بسته سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد مشتری پیدا کرد که فعالیت‌شان آغاز شد. امسال به غیر از این بسته ها تمرکز بیشتری روی صادرات خواهیم داشت.

دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری- صنعتی و ویژه اقتصادی گفت: باتوجه به اینکه یک سوم صادرات غیرنفتی کشور معادل حدود ۱۸ میلیارد دلار از طریق مناطق آزاد انجام می‌شود؛ لذا در برنامه داریم صادرات را متنوع‌تر کنیم و حجم صادرات که اکنون بیشتر شامل محصولات پتروشیمی و مشتقات پایین دستی نفت و گاز است، متنوع‌تر می‌شود و به سمت محصولات حوزه‌های دانش بنیان و با ارزش افزوده بیشتر خواهیم رفت که قابل صادرات به کشورهای اروپایی پیشرفته هم هستند. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مناطق آزاد کشور ؛ چالش ها وراهکارها
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • نحوه واگذاری سهام ترجیحی پرسپولیس مشخص شد
  • برپایی کلاس درس دانشجویان دانشگاه آزاد در باغ موزه دفاع مقدس
  • اعلام نحوه واگذاری سهام پرسپولیس ترجیحی به پیشکسوتان
  • اعلام نحوه واگذاری سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس
  • منطقه ویژه اقتصادی «سهلان» رتبه نخست کشور را کسب کرد
  • ۳ برابر شدن سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد/ ۲۰۰ بسته سرمایه‌گذاری فردا رونمایی می‌شود
  • آشنایی با نحوه محاسبه هزینه بیمه شخص ثالث
  • آشنایی با برترین سازندگان جرثقیل سقفی در جهان